Open Book
Keyboard
MacBook
Crocus
Blueberries
Light Bulb
Reed
Stacks Image 615
Stacks Image 356
Stacks Image 358
Studio Anbiance
Soms weet je 't zelf even niet meer, voel je je onzeker in het maken van belangrijke keuzes, is 't gewoon te druk en zoek je inspiratie en hulp om jouw ideale interieur vorm te geven.

Anbiance helpt bij 't inrichten van leef- en werkruimtes, met als doel om mensen zich echt thuis te laten voelen.

Anbiance kent een persoonlijke en deskundige aanpak, waarbij de eigen sfeer en praktische leef functies centraal staan. In Studio Anbiance wordt de individuele interieur situatie en behoefte voor woningen, bedrijfspanden of recreatie objecten besproken. Vervolgens worden de inrichtingsmogelijkheden ter plaatse bekeken en besproken. Als laatste stap wordt het interieur ontwerp en advies uitgewerkt en gepresenteerd.

Studio Anbiance is gevestigd in Lemmer en 't verzorgingsgebied bestaat uit Noordoost Nederland. De interieur ontwerp en advies activiteiten variëren van een kleuradvies voor een woonkamer tot 't volledig inrichten van bedrijfspanden. Dankzij de meer dan 20 jaar ervaring wordt naast de creatieve en esthetische aspecten ook rekening gehouden met praktische bouw- en installatie technische zaken, welke met name belangrijk zijn voor keukens, badkamers, ver- en nieuwbouw. De Anbiance interieur diensten zijn in heldere standaard aanbiedingen beschreven, maar kunnen ook op basis van maatwerk en uurtarief worden uitgevoerd. Voor de realisatie van de interieur plannen biedt 't uitgebreide Anbiance Netwerk de benodigde werkzaamheden, materialen en producten.

Ik nodig u graag uit voor een kennismakingsgesprek in Studio Anbiance om samen de juiste ambiance voor uw interieur te creëren,
Anja Slump

Certified Interior Designer en oprichtster Anbiance


Stacks Image 659